Hejdå april!

Vardagar Permalink0
22:36 och jag ligger i sängen (som jag gjort mestadels av dagen). Båda intervjuerna gick bra igår och jag har redan fått det ena! Så det var ju roligt. Efteråt firade jag med pappa på Oden där vi lunchade, jag åt wienerschnitzel med stekt potatis som jag inte gjort på flera år, hur gott som helst! När klockan närmade sig halv 1 gick jag till resecentrum där jag hoppade på mitt tåg. Och efter ett snabbt byte i Örebro så var jag framme i Göteborg igen vid 18 tiden. 

När jag kom hem åt jag och Robin en lättare middag innan vi åt efterrätt i form av jordgubbar, glass.och nougatsås framför empire. 

Den här dagen har jag fått stått ut med den värsta mensvärken någonsin. Eller någonsin är fel ord, men på länge. Så mina planer blev totalt inställda, så jag har spenderat min lördag i sängen/soffan framför olika tv-serier (och jag som verkligen måste studera) men jag har inte haft någon motivation alls till det, speciellt inte med denna smärta i magen. 

Robin handlade hem tacos och godis så det har vi myst med nu på kvällen, så himla gott med lösgodis alltså, slår alla bakverk och chips i världen. 

Men nu är det snart sovdags, så hejdå från mig och min partner in crime.  
Till top