Detta med att fylla år.

Vardagar Permalink0
Vet inte om det är åldern i sig eller om det beror på något annat men att fylla år i år var inte lika speciellt som tidigare. Förra året spenderade jag mina sista timmar som 19 och första timmar som 20 med min bästavän som nu bor i en helt annan världsdel. Mina dåvarande närmsta vänner och jag gick ut för att äta torsdagskvällen i ära innan det att Robin skulle komma och hämta upp mig. Tre dagar senare hade jag 20års fest och 95% utav alla mina närmsta vänner kunde komma. 

I år så är alla på sin kant (med förståelse såklart då livet inte stannar eller tar en pause för att jag fyller år) men jah hatar att vi alla inte kan samlas sådär spontant som förut. Didde Lindgren Maja Backman Robin Marie Pontus Henny Ricky m.fl är minst 2 timmar borta just nu och jag önskar så att dem var här. Jag saknar mina vänner så mycket, de är helt oslagbara. 

Men inte blev min födelsedag dålig för det(!) snarare tvärt om då jag umgicks med 3 tjejer som följt med mig genom livet en väldigt lång stund. Vi åt tacos, köpte godis från godishuset, skrattade åt gamla minnen och gosade fram tills ganska precis nyss då jag blev så himla trött. Fick även de fina rosa blommorna som står på bordet❤️. 

Men nu ska jag sova för imorgon så tar jag sgs bussen till Stockholm för att möta den snyggaste personen som går på denna planet. 

Till top