Ett gemensamt beslut

Vardagar Permalink0
Hej fina! 
 
Jag vill bara berätta en sak för er, jag och Robin har bestämt oss för att det är för jobbigt att ha distans just nu. Vi har verkligen kämpat i 3 år trots att vi för det mestadels bott på olika ställen och då haft distans, men nu när han ska studera klart i Västerås och jag har mitt liv här i Göteborg så är det för jobbigt att ses ca 1 gång i månaden. Tänk er själva att hela tiden längta efter någon annan som du inte kan träffa, som befinner sig i en helt annan stad. Det blir lixom som om jag lever till 50% bara då mitt hjärta är någon annanstans. Förra hösten var så extremt jobbig för mig, eller ja säkert för han med men jag som är så himla social och älskar att umgås var så himla ledsen hela tiden då vi inte träffades. Så därför är det bäst nu. Såklart är jag superledsen över detta men det är inte vår tid nu. Vi vet inte hur det blir i framtiden men just nu så måste vi få leva våra liv till 100% båda två. Jag älskar Robin, absolut ingen tvekan om det, han är ju min bebis. Men nu måste jag satsa helhjärtad på denna utbildning, för jag vill verkligen bli lärare, och våra kurser kommer bli extremt jobbiga speciellt matten som jag inte alls är säkert bra på. 
 
Så mina vänner som jag har där hemma i Sandviken och i Västerås prata helst inte om Robin med mig nu, för det är superjobbigt det som vi har bestämt men ändå det bästa just nu. Det sista vi sa när han lämnade mig vid tåget i söndags var att vi älskade varandra, så tänk att lämna någon ni älskar för att det bara inte går just nu. Så just nu så försöker jag att fokusera på skolan och umgås så mycket jag kan med mina nyskaffade vänner. Jag tänker även försöka komma igång med träningen igen, på torsdag ska jag och Klara träna i alla fall! Det kommer bli skönt. 
 
Jag är verkligen okej, för vi avslutade så bra och fint. Det känns som om vi måste göra det här just nu så får vi se vad som händer senare. Jag är absolut inte ute efter att hitta någon ny, det är det sista jag är. Jag tänker helt enkelt bara ta hand om mig själv detta år, träna, umgås med mina vänner och bara växa som person. Så då vet ni! Nu ska jag invänta top modell som börjar idag, älskar hösten och alla starter av olika program och serier! 
Till top