En riktigt fin helg

Vardagar Permalink0

Hej fina söndag! 


Jag har ju haft en riktigt långhelg då jag redan i torsdags vid lunch fick ledigt. Jag skrev som sagt en matte-tenta i torsdags som jag tror gick bra! Men man vet aldrig, det visar sig. Men efter tentan firade vi det med en hamburge-lunch på rumpanbar. Det var helt okej, allt gick ned efter den tentan så att säga. Efter tentan så kröp jag ned i sängen med lite godis innan Olivia och Dennis lite senare hem till oss. Vi hade taco-kväll och spelade lite sällskapsspel innan de vid tiotiden gick hem och jag kröp ned i sängen. 

På fredagen vaknade jag väldigt tidigt, redan vid 6... så jag låg kvar bredvid Robin i sängen tills typ åtta innan jag gick upp för att äta frukost. Därefter tog jag en superhärlig promenad i solen innan jag åkte till stan för att möta upp klara och Olivia. Klara har ju varit utomlands i 10 veckor och precis kommit hem till Sverige igen, så hon var uppe i Göteborg över helgen bara då hon annars bor hemma i Halmstad sen oktober. Men vi gick till barabicu där de åt en lunch och jag tog en kaffe. Sedan fortsatte min härliga dag med lite shopping och sedan en lugn hemmakväll! 

Min lördag var också väldigt lugn, Robin åkte tillbaka till Västerås på morgonen och jag mötte upp Moa för att ta en promenad och en lunch. Jag åt en supergod getostmacka på da matteo (helt besatt i getost nu). Senare på kvällen åkte vi hem till Anja för att äta lite tapas och mysa! Jag kom inte hem förrän vid 1 och sov ända till halv 11 idag vilket inte har hänt detta år för mig. Men då jag vaknat mellan 5-7 hela veckan så behövde jag nog det. 

Idag söndag har jag städat, tagit en promenad för att storhandla och lagat Chevre & päronpizza. SÅÅÅÅÅ gott! Jag har även läst de sidor vi ska läsa inför morgondagens matematik föreläsning. Imorgon påbörjar vi delkurs 2. Sedan har vi bara en till kurs efter det innan vi går på sommarlov! Åh vad skönt. 


Till top