En söndag med riktigt mycket söndagsångest

Vardagar Permalink0
Söndag och klockan är 20:41. Jag sitter i sängen och studerar till en omtenta som jag verkligen hatar med hela mitt hjärta. Men jag fick även riktigt goda nyheter då jag fick till ett VG på en annan tenta som vi fick tillbaka förra veckan, så både lite plus och minus har det varit på skolfronten. Men ja då får vi köra en ny sammanfattning över vad som har hänt sedan jag sist var här. 
 
Förra helgen så kom ju mina fina vänner PK, Marie och Linkan hit för att hänga med mig och Backman en helg. Vi började helgen redan på torsdagen då jag efter min VFU mötte upp grabbarna som skulle gå på barrunda på Chalmers. Jag följde med på ett stopp då jag först och främst var så trött efter min första vecka på VFU men också för att jag skulle upp lika tidigt igen dagen efter. Men det var så kul att se dem igen! Men på fredagen mötte jag upp dem + Marie som kom på centralen och drog vidare för att käka på the barn. Alltså wow. Så himla fin inredning, as god mat och trevlig personal! Precis i min smak. Så vi blev kvar där en stund innan vi åkte hem till mig och körde lite olika kortspel innan vi till slut la oss.
 
Min lördag började jag med en powerwalk innan jag och Marie åt frukost och därefter mötte upp grabbarna som sov hemma hos Backman. Vi tog en lunch på vappiano och gick förbi systemet för att köpa vin till vår sangriakväll som vi har infört som en obligatorisk-kväll när vi fem ses. På kvällen kom även Moa, Pär och hennes bror Kalle och körde lite olika ölspel och charader med oss, så kul! Vi var ner en sväng på andra lång men åkte sedan hem vid 2 med en donkenpåse i handen som jag och Marie åt i sängen innan vi somnade. 
 
Sedan har denna VFU vecka rullat på i full fart! Jag blev tyvärr ganska dålig i början på veckan som sedan blev ännu värre, så jag har varit extremt förkyld och haft feber från och till hela veckan. Men nu är jag äntligen bättre! Så för att fira att vår första VFU-period är klar så åt jag, Moa och Anja tacos och kikade på gladiatorerna tillsammans. Dock blev vi inte alls sena då vi alla var så himla trötta, så vid 11 var jag hemma och sov inte så långt därefter. 
   Igår var jag uppe igen på en powerwalk (första sedan lördagen innan) före jag mötte upp Moa och Anja återigen för en dagsutflykt till IKEA. Jag kom hem med en massa bra saker som jag är supernöjd över och på kvällen kom även Anjas pojkvän Emil hem till mig, så köpte vi thaimat och såg på portkod 1321. Så himla mysigt! Får sådana nostalgikänslor över den serien. 
 
Idag mötte jag upp Emil och Anja vid Frölunda torg för lite shopping innan jag och Anja drog och tränade. Minns knappt senast jag var på gymmet, men skönt var det! Sedan åkte vi hem till Anja och Emil för lite tacos och den nya disneyfilmen Mona. Den var så bra, kan verkligen rekommendera den. 
 
Men vid sju åkte jag hem och har precis gjort fem matlådor till veckan och ska strax göra lite te och kika lite på youtube innan jag lägger mig. Imorgon börjar den värsta kursen jag vet, som jag verkligen har ångest över - matematiken. Fyfan. Så önska mig lycka till, jag kommer verkligen behöva det! Puss på er 
 
Vår middag på the barn! 
 
Till top