23:12

Vardagar Permalink0

Oj, vilken helg jag haft. Det har verkligen varit fullt upp från morgon till kväll, vilket har gjort att jag känner mig helt slutkörd idag. Men i torsdags klockan 08:00 släpptes vår hemtenta som bestod utav 3 rätt massiva frågor. Dem ville ha 5000-7000 tecken per fråga, och varje fråga skulle svaras utifrån kurslitteraturen. Jag vet inte hur många sidor jag läste, det var en i alla fall en hel del. Jag satt mellan 08:00-19:00 innan jag tog en pause och tog en promenad för att köpa lite mat med tanke på att allt jag hade ätit var 2 mackor och gröt den dagen. Sedan fortsatte jag en stund till innan jag gick och la mig. Dock sov jag så otroligt oroligt den natten och sov kanske totalt i 5 timmar innan klockan ringde och jag gick upp för att fortsätta skriva. Jag hade aldrig tidigare trott att 3 frågot skulle ta mig ca 20 timmar totalt att svara på. Men vid klockan 14:00 på fredagen så kände jag mig färdig och skickade in den. 

Jag vet inte hur det gick, de två första frågorna kändes mycket bättre än den tredje, men det visar sig helt enkelt. Det var då ingen lätt hemtenta! På kvällen så hade jag, Moa, Charlotta, Klara och Amanda myskväll med tacos, bubbel och idol. Dock blev det ingen sen kväll då vi alla var rätt trötta, så vid tolv somnade jag skönt i min säng. 

På lördagen vaknade jag och åt frukost innan Klara kom hem till mig. Inte långt därefter kom Olivia och Dennis då vi skulle åka till IKEA för att främst byta en lampa som jag köpte där som var sönder, men även för att kika på lite annat. Vi blev kvar där en stund innan vi åkte tillbaka in till stan och tog en lunch på Vino pasta på andra lång. Jag tog som vanligt en vegetarisk carbonara, vilket som alltid är ett säkert kort. Därefter åkte vi hem till Olivia för att dricka kaffe och äta choklad. Efter någon timme där åkte jag och Klara hem till henne för myskväll och sleepover! 

Idag söndag vaknade vi efter ca 8-9 timmars sömn och åt frukost. Sedan drog vi på oss träningskläderna och åkte in till stan för att kika lite i butikerna. Jag köpte en ny vinterjacka och nya gardinhållare (så nu har jag äntligen mina gardiner uppe!) innan vi gick till gymmet. Jag gick i 50 minuter och körde därefter lite rygg, ett skönt och halvtungt pass! När jag kom hem ordnade jag med alla gardiner och mätte och fållade upp dem innan jag monterade ihop min lampa igen. Sedan tog jag en lång dusch och gjorde i ordning matlådor till veckan innan jag la mig i sängen för att kolla på alla serier jag missat under den senaste veckan. Mitt älskade vampire har äntligen börjat för säsongen igen så jag har precis kollat på de två första avsnitten som kommit hitils. 

Men nu är jag sååå trött, så jag måste verkligen sova nu. Vi är lediga även imorgon så då ska jag passa på att städa och tvätta innan min fina fina fina Lisa kommer hit imorgon! Vi bestämde detta bara idag, så det är super spontant! Men så himla kul! Så nu måste jag sova. Pusspuss fina! 

 
Till top