Vad har hänt sen sist?

Vardagar Permalink0

Godmorgon! 


Då var det måndag och sista veckan i skolan för denna termin. Med det menas att vi även får reda på vår salstenta denna vecka... usch, vill inte se den. 

Men ja annars då? Sedan jag skrev sist så har jag ju som ni vet varit i Malmö över helgen. Det var så himla mysigt och trevligt att hänga lite med bästisarna igen. Vi gjorde ingenting speciellt mer än att handla lite julklappar på stan, äta en lunch ute och sedan bara ta det lugnt hemma på kvällarna. 

Sedan jag kom hem så har en skolvecka passerat som ändå har innehållt mycket kul. Som i tisdags då vi tjejer hade årets julfika hemma hos mig. Vi bakar alla olika saker och tar med, som ett knytkalas. Detta var då tillsammans med mitt "gamla" tjejgäng, då jag fått ett till nu i min nya klass. Som jag faktiskt spenderade en brunch tillsammans med på onsdagen hemma hos Anja där det fanns ALLT. Det fanns två olika sorters pannkakor, fikabröd, scones, annat bröd, frukt, olika ostar och ja... listan kan göras lång. Men det var supermysigt! Sedan på kvällen gick 5 st. utav oss på combaten som var på kvällen, kul att jag äntligen fått lite nya träningskompisar nu när Klara flyttat.

Förutom detta så har jag gått på ett crosscage pass tillsammans med Anja och ett attackpass med Maya, Louise och Carro! Så en bra träningsvecka har jag haft. 

Denna helg har dock varit väldigt lugnt och mysig. Min fredagskväll spenderade jag med Moa, tacos och SKAM. Moa är helt besatt i den serien så jag var ju tvungen att ge den en chans, och den är ju helt okej.
   Min lördagskväll och dag med för den delen spenderade jag helt själv, jag lämnade inte ens lägenheten. Men jag fick lite nytta gjord då jag skrev lite på min hemtenta. Annars låg jag mest i sängen och kollade på serier. Min söndag var däremot lite roligare då jag spenderade den först med Maya och Olivia över en mysig adventsfika då Maya alltid bakar så sjukt gott fikabröd. Sedan åkte jag med Olivia hem och blev bjuden på middag hos henne och Dennis innan jag vid tio åkte hem igen. 

Nu om ca 35 minuter kommer Challe hem till mig då vi ska gå en promenad och därefter jobba på vår hemtenta. Så jag hoppas ni också får en fin start på denna vecka! Puss 

Här får ni en bild på mina lussebullar jag gjorde förra veckan! (Tyvärr vill jag inte skriva supergoda längre efter att jag har ätit Mayas igår...) 




Till top