En till sådandär hotellfrukost

Vardagar Permalink0

Söndagskväll och jag har inte alls mycket i huvudet just nu förutom att jag är trött och mår lite illa efter gårdagens festande. Men innan jag går in mer på det så tänkte jag bara berätta att ännu en jobbvecka har passerat utan några konstigheter. Måndagen var lång, extremt lång och tråkig och kändes som tisdag-onsdag-torsdag tillsammans. Men jag blir glad för alla timmar jag kan få, så det är bara att hålla ut nu de sista två veckorna.

När jag slutade jobbet på fredagen så åkte jag hem och tog en snabbdusch och åt mellis innan Marie dök upp. Vi stannade inte kvar särskilt länge hemma utan åkte först förbi didde där Amanda och Olivia var för att säga hej innan vi därefter åkte mot Tova. Där hade vi en liten klassreunion från vår gamla gemensamma klass 9CD. Det var supermysigt och vi grillade och pratade om vad som hade hänt under de senaste 6 åren i princip. Men det blev en ganska tidig kväll då jag dagen efter (igår lördag) skulle upp i god tid för att äta en födelsedagsfrukost för min bästa vän Didrik som fyller 23 idag! Vi tog frukosten igår för att undvika att alla skulle vara bakis idag då han hade sin årliga sommarfest på kvällen.
Temat var "black birthday" så alla var svartklädda och även så inredningen. Vi började redan vid 2 så vid halv 11 var jag nära på att somna ståendes så då begav jag mig hemåt.

Idag mår jag kanske som jag förtjänar men tog mig ändå hem till didde för att bakishänga lite och säga hejdå till Olivia och Amanda.

Nu på kvällen har jag och Robin ätit godis och kikat på de senaste avsnittet av suits. Vi somnade även till en stund vid 5 i ungefär två timmar. Så jag hoppas att jag kan somna nu ändå.

Imorgon ringer klockan vid 6 igen så nu ska jag faktiskt sova. Puss och godnatt!

Till top