MIN MIDSOMMAR DEL 2

Vardagar Permalink0

På lördagen vaknade vi alla upp rätt trötta och slitna, men efter en stor frukost så blev vi lite piggare.

Vi tog det väldigt lugnt och lapade mest en massa sol, spelade kubb och åkte ut med flotten innan det blev dags för fika. Det bjöds på bullar, snickerskakor, drömmar och jordgubbstårta. Därefter började vi så småningom att byta kläder och göra oss i ordning för kvällen. Vid sjutiden blev det middag där det serverades en hel del god mat, Amanda och Didrik hade gjort en riktigt god fläskfilé som de hade marinerat i flera dagar, så god var den.

Efter maten åkte vi till rälta på där vi kollar på den tredje och sista midsommarstången. Därefter satte vi oss på filtar framför en dansbana där de spelade livemusik och så dansade man framför. Ni vet som i Eva och Adam? Precis så i alla fall.

Men när myggen blev för ivriga så åkte vi hem. Ganska så passande så blev klockan efter 12 när vi kom fram så då sjöng vi för Marie som fyllde år! Hon fick present och så firade vi henne genom att vi sju som kom med Didde satte oss på vårat loft och drack samt körde en del lekar. Klockan blev efter 06 innan vi faktiskt somnade, har inte skrattat så mycket på flera månader som jag gjorde under den natten. Sjukt vad kul man kan ha med rätt personer på en vind!

Till top