Fågel / chark / ägg
17:10 en torsdag och jag kom ganska precist innanför dörren efter en riktigt lång skoldag. Redan vid åtta imorse började jag tillsammans med min grupp att ordna inför vår matlagningsdag, som då var fågel / chark / ägg. Vi hade temat nybörjare i köket (haha jag vet att vi hade riktigt likt gruppen innan, men det visste ingen av oss om förrän i tisdags). Rätterna vi hade valt ut skulle därför vara lätt att laga, inte innehålla för många ingredienser men framför allt - vara goda. Rätterna vi hade valt ut var följade:
- Flygande jakob med cashewnötter
- Bondomelett på vegetariskt vis och med chark
- Glutenfri kyckling och spenatpaj
- Vegansk linssoppa med scones
- Parmachips
- Knäckepizza(!!!)
För de som känner mig väldigt väl vet att jag är väldigt förtjust i det sistnämnda, så därför var det ett givet val att låta dem testa på. Jag tycker dagen gick otroligt bra och det är just nu en väldigt trött Cecilia som sitter i soffan och skriver detta. Jag hoppade över träningen idag, är fortfarande väldigt öm i axlarna sedan gårdagens bodycombat, som för övrigt var så himla bra. Så det blir en väldigt lugn kväll för mig, jag tänkte titta på ett avsnitt utav suits nu innan jag lagar mat och därefter försöker studera lite, tenta igen om två veckor.
Men imorgon är det fredag och det ska självklart firas med fredagsmys! Lets dance och knäckepizza, vad annars?



